8 juli 2009

Semesterresa

Ja så då har jag semester

Har varit till Höljes med Björn och Linus på Rallycross EM!!!

Jag är inte ett dugg intresserad av motorer el dyl men men, kärleken får en att göra de mest konstiga saker.Höljes var jag jätteofta till som barn med min familj, pappa och mormors sambo fiskade där då. Var där nästan varje sommar känns det som och det blev alltid en tripp över till Norge då.

Många bilar med högt ljud var det som åkte runt på en bana, lite spännande var det ibland.

Flera kända namn inom motorsporten var där, bla Kenny Bräck. Det var soligt och fint fredag och lördag, men söndagen var regnig och kall.

På nätterna sov vi i stugan i Sälen, som synes fanns det lite snö kvar i backen. Det har säkert regnat bort nu, usch vilket tråkigt väder det har varit den här veckan.
Scrapväder har det varit, men mina grejer är hemma!!!!

Vi tog en tur genom Norge, till Holmenkollen, men snacka om besvikelse, de bygger om hela backen inför VM 2011, så det var mest en jättestor arbetsplats att titta på.
På hemvägen stannade vi i Elvserum så att jag kunde handla det godaste som finns, norsk tomatost och norsk choklad. 3e affären vi var inne i hade det jag ville ha. Älskar osten, de tar inte hem den längre till Sverige där jag bor, den är för dyr (och jaaa det var den!!)
Å så hittade jag det godaste godiset jag ätit, mandelstång.
Det var det i alla fall för 20 år sen när jag åt den sist. Har inte ätit något ännu, ska mysa hemma och bara njuta av ost och choklad.

1 kommentar:

Anette sa...

Härligt med semester. Själv har jag 9 pass kvar att jobba inna jag får ledigt...

Kram på dej vännen

Related Posts with Thumbnails

National Geographic POD