24 maj 2009

Enköpings scrappat

Igår var jag till Enköpings pysselträff.
Det var Anette som frågade om vi ville med och till slut blev vi hela 6 stycken som åkte från Karlskoga. Vi åkte redan 6.30 på morgonen och kom hem strax efter 12 på inatt.
Det blev en lång dag med andra ord, men det var jätteroligt. Det svåraste var att packa det man skulle ha med sig. Självklart använde jag bara en bråkdel av det som kom med *skratt*
När vi kom dit fick vi en anvisad plats vid ett bord, vi satt två och två. Jag och Anna satt tillsammans, det är bra för då kan man breda ut sig och låna friskt av varandra.
Vi kunde anmäla oss till en tävling, då fick vi ett kit med papper och dekorationer, sedan utifrån en skiss skulle man tolka fritt. Alla papper och minst en av varje sorts dekoration skulle vara med. Kort eller layout spelade ingen roll. Sedan röstade alla som var där och det delades ut priser till 1a, 2a och 3e plats. Sedan lottades det ut lite extra gåvor som olika leverantörer skänkt. Jag vann!! Ett litet kit med 6" papper och magic mesh.
Mitt tävlingsbidrag blev en layout med min nyaste stämpel, söta flickan från Greeting Farm.
det enda som inte var med i kitet vi fick var bokstäverna i ordet Sjunga som jag stansade ut med Cuttlebugen i foam.
Den layouten tog hela förmiddagen, det tar som sagt ett tag att komma igång, bara att packa fram alla grejer och organisera tog säkert en timma.
Sedan på eftermiddagen blev det en layout till, jag följde ingen skiss denna gång utan utgick från det stora kortet och knapparna som dekoration. mitt namn är klisterbokstäver som jag glazeade, knapparna har jag "sytt" i med floss och sedan satt fast med glue dots. Fotomattan bakom det lilla kortet är en Spellbinders die.
Vi har fått hem många olika såna till vår butik, Spongs, dom är toppen.
Sedan började jag på ett mors dags kort, men det visar jag inte ännu, mamma ska få sedet först.
Det blev en lååång, tröttsam men mycket rolig lördag som jag gärna gör om.Hoppas Anette vill ha med oss igen bara. Blir svårt att ta tåget med så mycket pinaler annars.

3 kommentarer:

Anette sa...

Självklart att ni ska med igen. Jag kommer om inte annat TVINGA er med ;o) Är redan taggad inför septemberträffen, så det här kommer bli en lååång och jobbig väntan...

Kul att ni hade det lika roligt som jag. Vi ses ikväll!

Kram

Anna-Lotta sa...

Jag hade jättekul vill åka igen helst nuu... Kram

Enköpings Pyssel sa...

Hej hej
Det var riktigt skoj att träffa er från Karlskoga som jag hört så mycket om. Jag hoppas att vi ses snart igen.

// Johanna

Related Posts with Thumbnails